Yamaha Thundercats
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum - Problems using Firefox

+2
SimonAKASimon
redrob600
6 posters

Go down

Forum - Problems using Firefox Empty Forum - Problems using Firefox

Post  redrob600 Tue Jun 09 2009, 20:17

Does anyone else use Firefox (I hate IE) and does it work OK?
I have things missing - for example, when viewing posts the Quote and Multiquote buttons don't appear. When I try to raise a new post, the row of buttons below the Subject line appear as tiny little squares that I can click but don't do anything.

It's really bugging me that I have to use IE. Any ideas?

Cheers
redrob600
redrob600
6Bronze
6Bronze

Male Status :
Online
Offline

Number of posts : 56
Hobbies : software developer
Humour : yes please
Registration date : 2008-12-12


Back to top Go down

Forum - Problems using Firefox Empty Re: Forum - Problems using Firefox

Post  SimonAKASimon Tue Jun 09 2009, 21:39

No problems here - running latest version ....
Everything I expect to be here is and working - including the multi-quote buttons you mentioned.

Simon
avatar
SimonAKASimon
2Bronze
2Bronze

Status :
Online
Offline

Number of posts : 16
Registration date : 2008-11-13


Back to top Go down

Forum - Problems using Firefox Empty Re: Forum - Problems using Firefox

Post  redrob600 Tue Jun 09 2009, 23:10

Thanks Simon,

I guess it must be something to do with my settings?
redrob600
redrob600
6Bronze
6Bronze

Male Status :
Online
Offline

Number of posts : 56
Hobbies : software developer
Humour : yes please
Registration date : 2008-12-12


Back to top Go down

Forum - Problems using Firefox Empty Re: Forum - Problems using Firefox

Post  SteveCat Wed Jun 10 2009, 08:23

Firefox works fine for me too.

Check that you are 'automatically loading images' (Edit>Preferences>Content). The location or name may be slightly different on your machine, run Linux here.

-Steve
SteveCat
SteveCat
Admin2
Admin2

Male Status :
Online
Offline

Number of posts : 5101
Humour : You've gotta be joking
Registration date : 2008-11-06


Back to top Go down

Forum - Problems using Firefox Empty Re: Forum - Problems using Firefox

Post  druidsam Wed Jun 10 2009, 10:02

im using google chrome and its been great



...................Sam
druidsam
druidsam
6Bronze
6Bronze

Male Status :
Online
Offline

Number of posts : 54
Hobbies : hillwalking,fishing
Registration date : 2008-11-08


http://www.bikerforum.co.uk

Back to top Go down

Forum - Problems using Firefox Empty Re: Forum - Problems using Firefox

Post  Dirt Bike Dave Wed Jun 10 2009, 10:44

I use Safari which you can also use on a PC...
Never had any problems

__________________________________
In a previous existance i may have known the Bouncer.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Dirt Bike Dave
Dirt Bike Dave
Event-Organiser
Event-Organiser

Male Status :
Online
Offline

Number of posts : 1591
Hobbies : Bikes and beer
Humour : Feck Off
Registration date : 2008-11-10


Back to top Go down

Forum - Problems using Firefox Empty Re: Forum - Problems using Firefox

Post  weasley Wed Jun 10 2009, 12:49

At home I use mostly Google Chrome and sometimes Firefox, and IE7 at work. All work as expected.
weasley
weasley
Admin2
Admin2

Male Status :
Online
Offline

Number of posts : 1505
Hobbies : Yes
Humour : Yes
Registration date : 2008-11-07


Back to top Go down

Forum - Problems using Firefox Empty Re: Forum - Problems using Firefox

Post  redrob600 Wed Jun 10 2009, 20:29

Thanks folks.
Checked and re-checked settings and everything seems to be set up ok.
Decided to try Opera again and see how I get on with that.
redrob600
redrob600
6Bronze
6Bronze

Male Status :
Online
Offline

Number of posts : 56
Hobbies : software developer
Humour : yes please
Registration date : 2008-12-12


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum